Партия "Атака"

              индекс        >> 1       


       Темите тук станаха доста големи, но причината е в количеството информация, а не в някакви отвеяни анализи. Понякога видео материалите и изображенията придават обем, без реално да има толкова много текст за четене. Моля, имайте търпение да изчетете целите материали. Дори да не променя мнението ви за "Атака" и нейния лидер, може да научите интересни неща за медиите и начина, по който бивате информирани...

       Целта на темите тук е да ви покаже, че Волен Сидеров и хората в "Атака" не се различават от останалите ни политици освен по политическите си разбирания. По личностни характеристики всички политици в България си приличат...

       Постарал съм се да сложа колкото се може повече линкове, тъй като не искам да бъда приеман като фанатик, който си измисля с цел да представи фантазиите си като факти. Във всяка отделна тема съм се стремил да следвам максимално хронологията на събитията. Преглеждайте всички материали, към които съм сложил линкове - там винаги има повече информация от резюметата, които правя. Търсете и проверявайте - никога не се доверявйте само на един източник на информация. Не се доверявайте и на мен - преглеждайте информацията, която ви давам от колкото можете повече източници. Докато търсите ще проумеете колко силно може да се променят и манипулират фактите...

       Започвам с това как желанието за по-строга държавност и равенство пред закона става фашизъм и ксенофобия и как се оформя негативното отношение към "Атака".

       Основно оръжие срещу политици са скандалите и те се използват с максимална сила срещу "Атака". Разглеждайки в детайли случая на магистрала "Тракия", съм показал каква е основната цел на двойните стандарти на МВР, Прокуратура, политици и медии, а именно - сваляне на политически рейтинг.

       Обърнал съм специално внимание на характерното за партия "Атака" остро отношение към ДПС в темите за ислямизацията и турцизацията. Не съм пропуснал и случая с боя пред софийската джамия.

       Разгледал съм и въпроса дали "Атака" е офшорна фирма или това са шумни обвинения, на най-близките до Сидеров (телевизия СКАТ и семейството му), когато се разделят с него. Поръчковите критики и обвинения към Волен Сидеров са събрани в книги и статии, като най-популярните от тях са, че е политически хамелеон и безпринципен властогонец.

       След като сте видели как с двойни стандарти и манипулации се очернят усилията на кандидатите за власт, които са неудобни за властимащите, може да видите историята на парламентарните групи на "Атака" - както в 40-то НС, така и в 41-то НС.

       Приятно четене.

              индекс        >> 1