Скачени съдове с ДПС

5 <<        6        >> 7       


Show/Hide
Съдържание - списък с темите

ДПС
Джамии
"Атака" и ДПС


       През 2006 г. Станишев обвинява "Атака", че е скачен съд с Миллет-Тракия. След това мантрата за скачените съдове, но по отношение на ДПС, се поема от хора като Сезгин Мюмюн (2007 г.) и Осман Октай (2010 г.). През 2011 г. същото заявява и вече бившият организационен секретар на "Атака" Илиян Илиев, който искаше големи пенсии и ниска пенсионна възраст за депутатите.

       Темата за отношенията между "Атака" и ДПС е свързана именно с навлизането на ислям, с про-турските сепаратистки провокации, както и с нагнетяването на традиционно мирните отношения между християни и мюсюлмани. Ислямистите обичат да поставят антагонизма между светска и ислямистка политика в религиозен план и да го изкарват като антагонизъм между християни и мюсюлмани. Само че в светска България антагонизмът между "Атака" и ДПС е предимно политически и конституционен. А религиозните аргументи на "Атака" са против ислямистките демонстрации и налагане над всички останали религии в България, включително над тази на мнозинството (християнската).

ДПС

       Страхът на политиците ни от Турция превръща ДПС в политическа сила и дава много власт в ръцете на Ахмед Доган. Най-доброто доказателство, че Доган е агент на Турция е занасянето в турското посолство на списъка с 1300 български разузнавачи зад граница. Както и да е, властта развращава и това не се разминава на турското протеже. Олигархичният му партиен модел води до мафиотизиране и той сам признава как се стреми към сливане на политическа и икономическа власт:

Оригинал  Свали

       Успоредно с дейността на обръчите от фирми на ДПС има и доста смърт:
  • 1992 г. - депутатът от ДПС Свилен Капсъзов, който има много голямо влияние сред помаците в Родопите е "катастрофиран". Блъска го бившият служител на МВР Георги Едрев, който е обучаван на курс по външно разузнаване в предизвикване на катастрофи. Специалната комисия в Парламента, създадена да разгледа смъртта на двама депутати и обгазяването на други през 1992 г. има съмнения за умишленост от страна на Георги Едрев.
  • 2008 г. - Ахмед Емин се самоубива (има съмнения за убийство), след което се отправят смъртни заплахи към депутати;
  • 2010 г. - Турхан Бейзат Мюмюн се самоубива;
  • 2011 г. - участвалият в Централното оперативно бюро на ДПС Борис Иванов Нейчев се самоубива.
       Едната страна на медала, наречен ДПС, е мафиотизирането, но има и друга страна. Подкрепяната от Турция организация използва религията на българите мюсюлмани, за да ги манипулира да гласуват за нея. Така ДПС се поставя извън закона и по-конкретно нарушава чл.11 ал.4 от Конституцията.

       Какво трябва да означават думите на главния мюфтия Мустафа Хаджи "С присъствието на политиците от ДПС ще бъдем винаги по-укрепнали... благодаря на Аллах, селям алейкум":

Оригинал  Свали

       Може би си мислите, че това е просто съвпадение на религиозен ритуал и партийно мероприятие? Тук ще сложа само едно изображение от материала на Люба Манолова "Васална държава ли е България като част от бившата Османска империя?". Става дума за това как гореспоменатият религиозен водач изнудва нагло българския министър-председател чрез ДПС (кликнете върху изображението за по-голям размер):       Срастването на исляма като религия с политиката съм показал в подробности в точка "5. Ислямизация". Тук ще покажа една от дейностите на мюфтийството, което с "присъствието" на ДПС прилага в България ислямисткия прийом за маркиране на територия посредством джамии.

Джамии

       Говорителят на мюфтийството Хюсеин Хафъзов смята, че щом след освобождението ни от османско робство сме имали 3000 джамии, то и сега нуждата от толкова много джамии е голяма. Дори крамолите в мюфтийството не пречат на увеличаването им. Както съм отбелязал тук, една джамия в България се пада средно на 822 мюсюлманина, докато в Турция се пада на 898, т.е. мюсюлманите в България имат относително повече джамии, отколкото мюсюлманите в Турция.

       В Европа от години се оформят настроения срещу джамиите. В Швейцария през 2009 г. забраняват строежа им, като Европейският съд за правата на човека потвърждава забраната. Докато в България протестираме срещу озвучаването им, в Гьотеборг (Швеция) протестират срещу строежа на нови джамии. Оказва се, че в страни като Германия, Франция и Холандия има откровено антиислямски настроения. В САЩ смятат, че ислямът е чудовище, а във Великобритания се оплакват от двойни стандарти, когато стане дума за мюсюлмани - досущ като у нас...

       Спонсори за строежите на джамии често са ислямистки организации, а някои ислямистки мюфтии като Абул Азис бин Абдула искат да сринат църквите в държавите си. Забележете, че въпросният мирен и дълбоко религиозен мюфтия е от Саудитска Арабия - там са учили подсъдимите по пазарджишкото дело за радикален ислям. Маргиналите в Пазарджик, които искат да убиват гяури доказват, че все някак сред тях са се разпространили омраза и агресия. Най-лошото е, че това дело ще капсулира допълнително мюсюлманите в България и ще изкара подсъдимите мъченици.

       През 2001 г. на форум на организацията "Ислямска конференция" се лансира идеята за строеж на втора джамия в София. През 2005 г. от сектата на Муун предлагат да спонсорират строежа й. През 2007 г. главното мюфтийство поема топката и иска да се построи втора джамия в София. Една година по-късно идеята прераства в проект за мюсюлмански център, но "Атака" възпрепятства стартирането му. Плановете се забавят заради "реституционни претенции", а накрая през пролетта на 2009 г. Върховна административна прокуратура постановява, че не може да се строи без изменение на действащия план за регулация и застрояване. На 29 юли 2010 г. ДПС организира голямо шествие, на което протестиращите казват "Турция ни подкрепя". Едни от исканията са да се продължи строежа на джамия в Бургас и да се започне строежа на втора джамия в София:

Оригинал  Свали

       Европа е против джамиите, но Турция ги подкрепя. Затова мюфтийството решава да използва същата форма на изнудване, която се използва в Прищина. Там, за да получат правото за строеж на нова джамия, мюсюлманите започват да се молят на открито и да заемат демонстративно тротоарите. За повече информация относно заетите тротоари - вижте точка "7. Бой пред джамията в София"

"Атака" и ДПС

       Според мен "Атака" съществува заради липсата на държавност през т.нар. "преход". Нефункциониращите институции спомагат (или не препятстват) мафиотизирането на държавата ни за сметка на маргинализирането на обществото, т.е. в превръщането ни в електорални единици. Най-важният фактор за появата на "Атака" е превръщането ни в бананова република - държава с ултра богата върхушка и бедна маса - без средна класа. "Атака" се бори срещу всички, които ни навират в този неоколониален модел и само една (малка) част от тях са ДПС. Едни елитари представят конфликта между "Атака" и други елитари (защитаващи интересите на Турция), като "скачени съдове". Но "Атака" се бори не само срещу ДПС:

Оригинал  Свали

       Много ми е интресно ако "Атака" и ДПС са скачени съдове, то какво ставаше в периода 1991 - 2005 година? В продължение на 14 години единият "съд" го няма, но към края на 1991 г. Желю Желев критикува другия "съд" за тогавашната му политика на сепаратизъм и етническо противопоставяне. Така ДПС нарушава друг член от Конституцията - чл.44 ал.2. Ако ДС са създали ДПС и Атака, за да правят театър, докато бившите номенклатурчици стават едри капиталисти, как така срещу досегашните управляващи говори само Сидеров? Защо ДС не си измайстори и други "национал-популисти" или защо досегашните управляващи не захванат и те малко от популизма? Нали било много лесно да привличаш гласовете на хората с голи приказки за България, съобразяване с интересите на народа и т.н.?

       Да сравним отношението на властта към ДПС и "Атака". През 1990 г. ДПС бе регистрирана за една седмица (от 26 април 1990 до 2 май 1990 г.), а през 1992 г. влезе в изпълнителната власт с правителството на Любен Беров. Волен Сидеров трябваше да прави набързо коалиция с регистрирани партии за изборите през 2005 година, защото регистрацията на партия "Атака" в съда излиза чак след изборите за 40-то НС. Или вездесъщите агенти на ДС са се престарали, или за малко тяхната креатура "Атака" да не влезе в Парламента.

       Колко силно е влиянието на слугинажа на "елита" (медии, статистици, политанализатори и т.н.) се вижда от цялостното отношение към "Атака". Много хора смятат, че "Атака" е ксенофобска и хулиганска партия, а ДПС е една нормална, умерена и демократична партия въпреки множеството "самоубийства", които съм цитирал по-горе. Други твърдят, че "Атака" е семейна и мафиотска партия, а Сидеров е политически хамелеон. Да, Сидеров е човек и "Атака" е партия и съответно нищо човешко и нищо партийно не са им чужди. Грешки е имало и ще има, но защо се обсъждат само тези грешки и се игнорират програмата и предложенията на "Атака"? Сякаш те не съществуват...

       Но да се върнем на отношението на "Атака" към ДПС. То е свързано с разбирането на понятието толерантност - двустранен процес на признаване и уважение. Минаващите безнаказано мюсюлмански провокации може да наведат някого на погрешните мисли, че нашата толерантност е примирение и покорство. Именно срещу това се бори "нетолерантната" партия "Атака". Нашата толерантност към мюсюлманите трябва да се оценява адекватно и да не се възприема като веро- и родоотстъпничество. Тя не трябва да се превръща и в толериране, защото в България равенството пред закона е основен принцип.

       Нито реакциите на институциите, нито поведението на политическия ни елит оправдава тезата, че "Атака" и ДПС са "скачени съдове". Докато ДПС провежда сепаратистка политика години преди създаването на "Атака", то националистите се борят за единна и суверена България, която да не е васална на Турция, Русия или САЩ. "Атака" критикува робско-васалното ни отношение дори спрямо влизането ни в Европейския Съюз на 01 януари 2007 г.:

Оригинал  Свали

       Така че тази "скаченост" между ДПС и "Атака" е просто спекулация на уплашени елитари, които се страхуват от възмездието, за което непрекъснато говори Волен Сидеров. Защото ДПС не е единственият рушител на България...

       Ето изказването (превод на български) на един белгийски депутат, когото мнозина биха определили като "скачен съд" с какви ли не аналогични на ДПС ислямистки проводници на неоколониализма:

Оригинал  Свали

       Дали австрийският депутат Евалд Щадлер е "скачен съд" с турците в Австрия (в оригиналния линк има и субтитри на български):

Оригинал  Свали

       И дали сепаратистката и турско-ислямска политика на Турция и ДПС няма да доведе до това:

Оригинал  Свали

5 <<        6        >> 7