България или Мафията

08 Юли 2009г.


       След избухването на демокрацията през 1989г. и последвалата национална катастрофа, червено-турската мафия се зае най-старателно да ни потурчва, ограбва и унижава. Преименуваните комунисти създадоха антиконституционната партия ДПС и станаха нейни подлоги. Целенасоченото деградиране на българското общество бе прикривано с повишаване на циганската популация и насаждане на нетърпимост към нея. Партията с етно-религиозен характер ДПС, която защитава правата и свободите само на турци и мюсюлмани според собствената си програма, яхна антициганските настроения и обяви, че към турци и мюсюлмани в България също имало нетърпимост.

       Вече близо 20 години ДПС с помощта на всички досегашни "български" правителства води политика на сепаратизъм и етническа нетърпимост. От непрестанното лизане на задника му от политици и казионни медии, Доган се замая и започна да погазва законите ни непрестанно. То не беше агитационна дейност на турски език, не бяха обръчи от фирми, не беше насилие над журналисти. От медиите единствено телевизия СКАТ (с много малки и епизодични изключения и то от малки медии) показваше последователно и систематично криминалната същност на управляващите.

       Правителството на тройната коалиция (дошла на власт 2005г.) беше нелегитимно и незаконно - Първанов наруши Конституцията и то на два пъти, давайки мандат на НДСВ и след това на ДПС след неуспешния избор на правителство на БСП! Отново единствено телевизия СКАТ (и някои малки вестници) показваше истината за дейността на мафията в България. В случая към СКАТ се добави и партия Атака (регистрирана малко след като коалиция НО "Атака" влезе в Парламента). Докато ни "управляваха" (т.е. крадоха и малтретираха) НЕЗАКОННО, мутрата Бойко Борисов не обели и дума за това (както и казионните медии). Дано сега, когато наивниците я избраха, звездата от казионните медии спре да си сменя мнението през ден и дано започнe да работи последователно и методично по национално отговорна програма. Вече няма да може да се оправдава с този и онзи и че все някой й пречи.

       Разбира се, имам някои съмнения по този въпрос... С искрена надежда обаче се надявам Бойко Борисов да изненада и предаде хората, които го изстреляха във властта. Веднъж Бойко предаде НДСВ, които го направиха генерал и го издигнаха до поста главен секретар на МВР. Представяте ли си - да предаде червено-турската мафия и да започне да работи за България? Е, да се разчита на предател не е сигурна работа, но нямам избор - властта е в Бойко след изборите 2009г. Да му мислят тези, които гласуваха за Герб...