Червено-Турската мафия

БСП = НДСВ = ДПС = МАФИЯ

       Нужно ли е да обяснявам, че Симеон Сакскобурггота създаде личната си партийка (НДСВ) с децата на комунистите (ъъъъъ, хората от БСП де)?
       Нужно ли е да обяснявам, че бившите номенклатурчици създадоха и лансираха лъжата ГЕРБ, защото БСП и НДСВ се сринаха?
       А нужно ли е да обяснявам, че ДПС е комунистическа креатура (т.е. на БСП)? Точно така - потурчването на България, извършвано от ДПС, става с помощта и съдействието на преименуваната Комунистическа партия!

       Българската територия е апетитно късче за турските интереси. Ето защо се създава и налага в управлението антиконституционната партия ДПС - проводника на интересите на турската мафия у нас. Дългосрочната цел е утре тук да бъде Турция и въпросната мафия да управлява нашите земи.

       За доказателство, че ДПС е турска партия, а не българска - вижте как на 19 май 2005г. ДПС отпразнува победата на парламентарните избори. Вижте как в двора на училище "Васил Левски", Драгалевци, София, се вее турско знаме и се вика "ДПС, ДПС" при провеждането на "културен обмен", в който само Турция участва:

Свали   Като avi (по-добро качество)

Оригинал  Свали   Като avi (по-добро качество)

       Оригиналите на горните два видео материала са взети от Александър Долев - посетете сайта му, сложил е и снимки. А ако все още се съмнявате в турската същност на ДПС - вижте как турската телевизия Румели ТВ агитира за ДПС за изборите през 2009г.:

Оригинал  Свали

       По същата телевизия в дискусионно студио с координатора на ДПС за Турция Енвер Хаджипоглу се обаждат да агитират за двойно гласуване.

       Процесите на обезбългаряване и потурчване на части от България не са от днес или вчера, но откакто ДПС е във властта потурчването придобива зловещ оттенък. Повече информация за потурчването може да видите на сайта на Люба Манолова (тук и тук), както и от книгите, писмата и интервютата на Живко Сахатчиев от Якоруда (примерно тук, тук и тук). Въпросното потурчване, както и навлизането на ислямски фундаментализъм в България е представено от Димитър Аврамов в поредица от статии, озаглавена "Планът Баязид-2", (в. "Атака", 17-26 октомври 2005г.). По статиите му Силвия Трендафилова направи филм - "Новото робство".

       Били сме роби на турците, бяхме роби на комунистите, сега сме роби на червено-турските мафиоти. Миналото на Меди Доганов (станал по-късно Ахмед Доган) и на Георги Първанов, както и сегашната тясна връзка между БСП и ДПС показва неразривната властова връзка между червените и турските интереси.

       Искате доказателства?
 1. Георги Първанов, както и Меди Доганов (името, с което регистрира ДПС) са били доносници на ДС. Никога не бих употребил за тях думата агент - за мен тя има твърде положителен смисъл. Очевидно е, че криминалното минало на Меди (лежал е в затвора) не смущава Първанов, така както не го смущава и присъствието на Сабри Мехмедали Али. Сабри бей, както е известен още, също е лежал в затвора - осъден е като съучастник в серия терористични актове, включително взрива на вагона за майки с деца на гара Буново:

  Оригинал  Свали

  Повече информация, документи и интервюта има в предаването Паралакс от 26 Октомври 2006г., свързано с мафията и нейният кандидат-президент - Георги Първанов (продължителност: 1ч. и 5 мин.; размер на .flv файла: 331MB):

  Свали   Като avi (432 MB)

 2. На 08.10.1991г. 93 депутати от ВНС внасят в Конституционния Съд (КС) искане за признаване на противоконституционност на ДПС (подкрепено по-късно от още 53 депутата от 36-тото ОНС). КС отхвърля искането, въпреки че то е подкрепено от 6 и отхвърлено само от 5 съдии. Подкрепилите искането 6 съдии подписват решението на Конституционния съд с особено мнение, обявявайки го за незаконно (трябват 7 съдии за вземане на решение и 5-те отхвърлили искането определено не стигат). Въпреки това, ДПС получи регистрация и от самото начало започна да играе роля в управлението на държавата ни.
  Кой й помогна?
  Малко инфо от Люба Манолова тук и тук. Малко инфо и от Александър Долев тук и тук.

 3. Георги Първанов наруши Конституцията и то на 2 пъти, когато даваше възлагането на Министерски съвет на следващите по численост парламентарни групи след изборите през 2005г. Направи се на ударен и приложи чл.99 ал.2 вместо чл.99 ал.5. Трябваше още първия път, когато аверите му не можаха да се спазарят и да одобрят предлагания проектокабинет за Министерски съвет, да насрочи предсрочни избори.
  Кой помогна и с чий мандат ни управляваше мафията 2005-2009г.?
Говорим за директни нарушения на Конституцията!
Това са марионетките, които се наричат наши управници - дошли незаконно и останали незаконно начело на държавата ни.

Нашата държава, не тяхната.
Поне все още, надявам се...

       След като видяхме как БСП нарушава Конституцията, за да подпомогне регистрирането и влизането на ДПС във властта, нека видим как ДПС нарушава законите ни и как правозащитните органи бездействат.

Законът за политическите партии гласи:

Чл. 6. Политическите партии провеждат своите публични прояви, отправят обръщения и съставят документите си на български език.

На какъв език ДПС отправя обръщения на публичните си прояви:

Оригинал  Свали   Като wmv

       Да продължим с нещо типично от другите закононарушения на ДПС, както и със съответното типично бездействие на "органите на реда"...
       Следва грубо изгонване на екип на СКАТ от митинг на ДПС без причини и обяснения. Забележете - полицаите имали заповед да не влизат в училището, където е Доган!

Свали   Като wmv

       Ха сега, дали законите ни важат за Доган и помагачите му? Тъй като Догановите биячи неколкократно нападат журналисти от СКАТ и чупят камери - ето няколко примера:

Оригинал  Свали

       Накрая - специално предаване за бруталните методи на ДПС и как "органите на реда" защитават свещената крава - ДПС (wmv файлът е с размер 358 MB):

Оригинал  Свали