Антисемитизъм

"Войната е страхливо отбягване на проблемите на мира".
Томас Ман

Тази тема не е написана още...

Малко еврейче пита баща си:
- Татко, какво е демокрацията?
- Демокрация, това означава да може да прибираме лесно парите на хората.
- А те не се ли сърдят за това?
- Как да не се сърдят? Сърдят се и това наричаме антисемитизъм.

       Ако заместите в този виц "еврейче" с "банкерче", ще получите истината в прав текст. Лошото е, че вицове и истории от сорта, само помагат на банкерите да отклонявт вниманието към промитите евреи, които са чудесна изкупителна жертва.

Какво казва политическата активистка Шуламит Алони (за кратко министър в Израел):

Оригинал  Свали   Първоизточник

"Това е трик, който използваме - ако си европеец изваждаме холокоста, ако си американец те изкарваме антисемит... Много е лесно да обвиняваш хората, които те критикуват, че са антисемити и да изваждаш Холокоста и страданията на евреите като оправдание за всичко, което се причинява на палестинците."

       Антисемитизмът е оправдание за ционистите да вършат каквото си искат, стига да се нарекат евреи. Масата от промити хора, смятащи се за евреи (повечето от които нямат нищо общо с юдеите), реагира както е дресирана и защитава ционистите. Антисемитизъм е защитната стена, зад която се крият банкери и т.н. паразити. Употребявам стена в преносен смисъл - защитата идва от дружната реакция на промитите хора, наричащи се евреи. Проблемите, които ционистите им причиняват явно не разколебава евреите в тяхната вяра, че ционизмът е нещо добро. Каквито и проблеми да имат евреите, винаги други ще са виновни. Никога ционистите! Смятащите се за богоизбрани промитаци защитават ционистите в тяхната човеконенавистна дейност въпреки активното противопоставяне на юдеите:
http://www.jewsnotzionists.org/
http://www.jewsagainstzionism.com/
Старозаветни юдеи казват, че Израел не трябва да съществува
Юдеи протестиращи срещу ционизма


       Няма нужда да се връщам към Втората световна война да покажа каква е дейността на ционистите. Достатъчно е днес да обърнем внимание на Израелско - Палестинския конфликт и да погледнем новата Берлинска стена - стената в Палестина, която Международния съд официално обяви за незаконна. Репортаж на BTV Репортерите, 29.11.2009г.):

Оригинал  Свали   Архив на BTV

       Как така хората в Палестина живееха без стени и бомбени атентати векове наред и след създаването на псевдо-държавата Израел започнаха конфликтите? Лесно - с помощта на ционистите.